azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 06 Dec 2019, 03:20

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 14 Feb 2010, 20:15 
Offline

Joined: 02 Apr 2009, 09:55
Posts: 17
Relex geng...sy baru je lepas bt OD App'ment..skarang dlam proses tempoh 4 bln..ada peningkatan..hehehe :D ..kita lihat..siape yang lebih cekal hehehe :twisted:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 26 Apr 2010, 11:35 
Offline

Joined: 01 Mar 2010, 10:40
Posts: 22
Assalamualaikom.. boleh sy tanyer sikit semua dah selesai buku , kad dan internet banking dah dapat.Dah masuk 3 minggu tunggu duit od cimb masuk boleh tak nak mintak temujanji od ... sebab 4/5/ ni tarikh hutang yang perlu dibayar first payment ...bank dah keluarkan caz bayar penyata pinjaman yang cik atikah suruh mintak bsn rm 20.00 tuuu ... hai mintak2 od masuk dlm 2 ker 3 hari ... selalunyer lambat ker cepat kak lin reply dari kita sms temujanji od kita yerrr. sajer tanyer..... :roll: hehe duit gaji bulan ni pun tak sentuh lagi risau... risau....duit cas 3 % tu pun dah tolak tepi awal2 .... kalau ikut perancangan cik atikah mengarahkan sy membayar semua hutang... yang ader .... :roll: macamana yekkk... minta pandangan.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 27 Apr 2010, 13:49 
Offline

Joined: 22 Apr 2010, 13:22
Posts: 1
salam,
boleh kawan2 bagitau latest no gililiran for od appoinment? Saya punye no 39*, last week 21hb. kak lin sms no giliran tapi sampai sekarang x der berita lagi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 28 Apr 2010, 16:34 
Offline

Joined: 01 Mar 2010, 10:40
Posts: 22
OPppp lupa nak bagitau sy tanyer ni sebab cimb bagi promosi bulan pertama pakai od percuma tak der caz tu yang buat goyang ni... hai ari ni dah masuk 4 minggu duit tak masuk lg risau2... :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 28 Apr 2010, 19:34 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
dh leh mintak dh date fr appoinment dr k.lin. OD akn disburse dlm tmpoh lbh krg 1 bln dr tarikh sign aggrement. biasanya k.lin akn bg date utk OD appoinment x lbih dr 3 mggu. mcm kami tggu hnya dlm 2 mggu je.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 28 Apr 2010, 20:20 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
....hutang bln ni jgn lupa byr mcm bln2 yg sudah. Mekanisme model ajit blm bjalan slagi x selesai appoinment OD dgn atika. X kn nk biarkn bank bg interest kt hutang2 yg sdia ada tu kot.. Full settlement atika akn suruh buat apb bjumpa dgn dia nti. Tp msa sesi appoinment OD nti jgnlah lupa bwa sgala maklumat2 terkini berkenaan finance - statement cc, outstanding balance rumah, kereta, PL dll lg yg dinamakan hutang/ yg swaktu dgnnya..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 29 Apr 2010, 12:46 
Offline

Joined: 01 Feb 2010, 15:33
Posts: 11
Kawan2,
saya dah pegi kursus kali ke-2 di Kuantan pada 24 April 2010. Kali pertama Jan 2010 di Putrajaya. X dapat tarikh 1st consultation... Harap2 kali ni dipanggil untuk 1st consultation. Nasib baik masa di Kuantan ari tu, dapat bersemuka dengan en. aziz. Selepas dia tengok borang PFF saya, dia kata ok dan akan panggil untuk 1st consultation. So.... skrg ni tengah tunggu la ni.

Any news, saya akan maklumkan pada kawan2. Sekarang ni, kena banyakkan sabar..... :D :D

Jauh lagi perjalanan saya untuk mulakan program AJIT ni. Kena restructure dulu kewangan saya & suami.... x tau la camne nanti. Suspen ni.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 29 Apr 2010, 14:45 
Offline

Joined: 01 Mar 2010, 10:40
Posts: 22
Salam semua...
terima kasih atas nasihat cikgu yer sy tak akan lupa byr hutng bulan ni mcm biasa... alamak :o ingatkan bulan ni dh tak payah bayar utang... he he... so belanja bulan ni mcm biasalh yeee....teme kasih semua.... harap akan datang dapat tunjuk ajar dari otai222 ...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 30 Apr 2010, 11:50 
Offline

Joined: 29 Dec 2009, 10:34
Posts: 19
Salam semua, nak tanya skit lah. Selalunya selepas kita dapat appointment date dari kak lin untuk cms1 agak2nya berapa lama baru dia panggil untuk appointment tu yer????agak2 lah... :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 01 May 2010, 07:12 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
erda wrote:
OPppp lupa nak bagitau sy tanyer ni sebab cimb bagi promosi bulan pertama pakai od percuma tak der caz tu yang buat goyang ni... hai ari ni dah masuk 4 minggu duit tak masuk lg risau2... :(


ermm..,awal bln ni masuk lah duit OD tu.. Cb call dlm 2-3 hr lg. kna follow up jgk dgn bank, jgn dok diaaammm :roll: jer. ..Makcik Kayooo!!.. :o


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group