azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 06 Dec 2019, 04:27

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: OD APPOINTMENT
PostPosted: 13 Jan 2010, 10:16 
Offline

Joined: 29 Dec 2009, 10:34
Posts: 19
Alhamdulillah, dah dpt msg dri kak lin utk g OD appointment...x sabar2 dan teruja sangat2 utk bejumpa ngan en. aziz...boleh x sapa2 bekongsi apa kah soalan2 yang patut ditanyakan pada en. aziz masa jumpa nnti...tengah senyum sorang2 nih.. :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 13 Jan 2010, 20:53 
Offline

Joined: 28 Jul 2009, 20:47
Posts: 34
salam monayusof

jgn tido pun senyum,sudah! masa nak jupe nnti pastikan semua hutang2 di 'list'kan.biasanye hutang2 ngan bank mmg kite ingat,tp mcm roadtax ke,cukai pendapatan ke,zakat pendapatan ke atau pun hutang ngan sedara2 kiter kdg2 kiter terlupa! so bender2 ni nnti boleh dimasukkn dalam plan kite nnti tu!selamat berjaya.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 13 Jan 2010, 23:57 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
monayusof wrote:
Alhamdulillah, dah dpt msg dri kak lin utk g OD appointment...x sabar2 dan teruja sangat2 utk bejumpa ngan en. aziz...boleh x sapa2 bekongsi apa kah soalan2 yang patut ditanyakan pada en. aziz masa jumpa nnti...tengah senyum sorang2 nih.. :D


peh jeles kawan..

sy sangkut cms1 dah 2 bulan nie,2 bulan jugak xader saving..harap en aziz leh bagi tarikh opoinmt secepat mungkin


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 15 Jan 2010, 09:24 
Offline

Joined: 29 Dec 2009, 10:34
Posts: 19
Thanks Farid atas nasihat yang sangat2 berguna bagi saya yang baru blajar nih...apa2 pun masa, nafsu dan tamak akan sentiasa saya ingat pesan en. aziz tu..insayallah


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 15 Jan 2010, 16:42 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
mona sekarang tersenyum sebab dpt jumpa cik aziz, nanti pulak senyum sebab duit masuk tiap bulan.... hehehe....


Last edited by PaksuZek on 16 Jan 2010, 16:38, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 16 Jan 2010, 01:58 
Offline

Joined: 28 Jul 2009, 20:47
Posts: 34
monayusof wrote:
Thanks Farid atas nasihat yang sangat2 berguna bagi saya yang baru blajar nih...apa2 pun masa, nafsu dan tamak akan sentiasa saya ingat pesan en. aziz tu..insayallah


sama-sama kite belajar!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 17 Jan 2010, 13:58 
Offline

Joined: 29 Dec 2009, 10:34
Posts: 19
OD appointment dah lepas...Alhamdulillah, semuanya bejalan dengan lancar walaupun kena tggu smpi kul 12.00 mlm utk bejumpa En. Aziz, puas hati walaupun kena tggu lama skit..skang ni tgh memerah otak utk mengingatkan semua date2 yg telah diberikan bagi melaksanakan semua perjalanan keluar masuk OD...poning gak..especially budget utk blanja harian..tight giler...kepada semua otai2 yg dah lama join..bagi lah skit tip2 atau format2 yg boleh saya gunakan utk ingat semua date2 ni...takut termiss jer.. :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 18 Jan 2010, 00:38 
Offline

Joined: 18 Jan 2010, 00:34
Posts: 14
alhamdullilah....
kawan dah dapat dah turn OD APPOINTMENT...turn 217 tuuu....
sabar sabar...membawa berkat hehhehe...
dok pening kepala banyak pulak dapat CC neh...dah tak muat wallet..
harap harap semuanya ok bil ajumpa dengan en aziz...


mukah..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 18 Jan 2010, 14:30 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
mona, tak payah pening2 nak ingat semua. ambik satu kalendar (table calendar bagus sebab masa nak tidur boleh pegang belek2, berangan2, letak atas perut sampai terlelap....) dan marker pen, pangkah saja tarikh-tarikh keramat seperti yang telah ditetapkan dalam model AJIt. tulis besar-besar kat sebelah tarikh tu apa yang nak kena buat, bukan banyak sangat pun:

xx hb - masukkan duit gaji dlm OD
xx hb - bayar rumah dan kereta dgn cheque dari OD
xx hb - keluar duit belanja dari OD
xx hb - keluar duit dari credit card masuk dalam OD
xx hb - keluar duit dari OD masuk dalam ASB :D :D :D
xx hb - bayar credit card dgn cheque dari OD

ada lagi tak? boleh tambah sendiri...hehehe.... semoga berjaya!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 19 Jan 2010, 10:03 
Offline

Joined: 29 Dec 2009, 10:34
Posts: 19
Tima kasih banyak2 PakSuZek atas nasihat yg sangat2 berguna utk saya jadikan panduan...semoga semua forumer juga akan melalui semua proses2 yg dilakukan dengan lancar...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group