azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 18 Sep 2019, 13:23

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 19 Jan 2010, 13:31 
Offline

Joined: 18 Jan 2010, 00:34
Posts: 14
PaksuZek wrote:
mona, tak payah pening2 nak ingat semua. ambik satu kalendar (table calendar bagus sebab masa nak tidur boleh pegang belek2, berangan2, letak atas perut sampai terlelap....) dan marker pen, pangkah saja tarikh-tarikh keramat seperti yang telah ditetapkan dalam model AJIt. tulis besar-besar kat sebelah tarikh tu apa yang nak kena buat, bukan banyak sangat pun:

xx hb - masukkan duit gaji dlm OD
xx hb - bayar rumah dan kereta dgn cheque dari OD
xx hb - keluar duit belanja dari OD
xx hb - keluar duit dari credit card masuk dalam OD
xx hb - keluar duit dari OD masuk dalam ASB :D :D :D
xx hb - bayar credit card dgn cheque dari OD

ada lagi tak? boleh tambah sendiri...hehehe.... semoga berjaya!!


bagus info ni paksuzek...
terima kasih banyak2.. :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 20 Jan 2010, 21:02 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
sama-sama :D ...harap ramai lagi dpt online kat sini, kongsi2 problem, cerita atau pengalaman dalam kita nak menyimpan duit nih....hehehe...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 21 Jan 2010, 01:08 
Offline

Joined: 18 Jan 2010, 00:34
Posts: 14
harap2 pon begitu laaa....
macamana kita nak tau turn semasa ye?
bukan apa..senang skit nak plan beli tiket kapal terbang..mohon cuti..
untuk jumpa en aziz...
saya memang tak kisah pukul berapa pon..
pukul 3 pagi pon sanggup lagi hehehhe..
:D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 21 Jan 2010, 12:23 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
susah sikit nak agak2 bila turn appoinment kita.....melainkan kita bukak satu thread untuk track nombor client (yg kak Lin sms) dan tarikh appointment...

contohnya macam ni, contoh saja tau :

monayusof no. 213, appointment pada 15 Jan 2010
bobmalaya no. 330, appointment pada 20 Jan 2010
pilot no. 420, appointment - belum tahu
paksuzek no. 560, appointment - belum tahu jugak....

jadi kita bolehlah agak2 bila giliran kita pulak....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 21 Jan 2010, 21:42 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
pilot wrote:
harap2 pon begitu laaa....
macamana kita nak tau turn semasa ye?
bukan apa..senang skit nak plan beli tiket kapal terbang..mohon cuti..
untuk jumpa en aziz...
saya memang tak kisah pukul berapa pon..
pukul 3 pagi pon sanggup lagi hehehhe..
:D


semangat2..
kita laratlah nak jumpa jam 3 pagi..takut en aziz jer tak larat..dari siang sampai malam..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 22 Jan 2010, 01:38 
Offline

Joined: 24 Jun 2009, 20:32
Posts: 14
salam
tumpang lalu
saya nak tanya pada yang dah jumpa cik aziz.cik aziz ada buka citer tak pasal kad kredit kena cas rm 50
hujung tahun.haarap kongsi ilmu
sekian terima kasih


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 22 Jan 2010, 20:42 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
putra1575 wrote:
salam
tumpang lalu
saya nak tanya pada yang dah jumpa cik aziz.cik aziz ada buka citer tak pasal kad kredit kena cas rm 50
hujung tahun.haarap kongsi ilmu
sekian terima kasih


salam..
en aziz kata tak per..rm 50 jer setahun..bayar jer..
setakat rm 50 saving ++++..
setakat nie en aziz still pakai cc lagi tuk model ajit nie..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 23 Jan 2010, 13:37 
Offline

Joined: 18 Jan 2010, 00:34
Posts: 14
putra1575 wrote:
salam
tumpang lalu
saya nak tanya pada yang dah jumpa cik aziz.cik aziz ada buka citer tak pasal kad kredit kena cas rm 50
hujung tahun.haarap kongsi ilmu
sekian terima kasih


"setakat rm50 henggit sekeping kerajaan nak amik..kita kasi jee laaa."
lebih kurang macam tu laa ayatnyaa hehehehhe...
dari apa yang saya tau..
katakan kita ada 6 keping kad so dah rm300.. untuk setahun...
tapi kita dapat lebih dari tu setahun....
hehhehe...
bukan kerajaan lainn...negara kita jugakk.. hehehhe :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 25 Jan 2010, 11:31 
Offline

Joined: 26 Oct 2009, 12:30
Posts: 7
Hak nie storyline aku pulak....
Awal Dec buat loan bank
15/12 jumpa 1st time Cik Aziz
....Mula Apply kad kredit BSN, Bnk Islam, Bnk Rakyat, Hong Leong
19/12 buat sijil ASB di ASB Seremban
22/12 apply fasility OD kat RHB nilai
28/12 - 2/1 ASB close business untuk pengiraan bonus
... Bosan menungu nak approve sebab RHB system down untuk lebih 2 minggu
....ASB close business untuk bonus
....Kad kredit BSN, Bnk Rakyat, Hong Leong + Mybank (mmg ada) telah lulus dapat
23/1 RHB call Ofer leter OD dah kuar
25/1 (tadi) P sign ofer leter, Buka Current Account dgn bank in RM 300
... Tunggu seminggu unutk dapatkan ATM kard, Buku Bank, Internet Banking
... Tak saba nak start dan set 1st appointment...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD APPOINTMENT
PostPosted: 25 Jan 2010, 11:34 
Offline

Joined: 26 Oct 2009, 12:30
Posts: 7
Hak nie storyline aku pulak....
Awal Dec buat loan bank
15/12 jumpa 1st time Cik Aziz
....Mula Apply kad kredit BSN, Bnk Islam, Bnk Rakyat, Hong Leong
19/12 buat sijil ASB di ASB Seremban
22/12 apply fasility OD kat RHB nilai
28/12 - 2/1 ASB close business untuk pengiraan bonus
... Bosan menungu nak approve sebab RHB system down untuk lebih 2 minggu
....ASB close business untuk bonus
....Kad kredit BSN, Bnk Rakyat, Hong Leong + Mybank (mmg ada) telah lulus dapat
23/1 RHB call Ofer leter OD dah kuar
25/1 (tadi) P sign ofer leter, Buka Current Account dgn bank in RM 300
... Tunggu seminggu unutk dapatkan ATM kard, Buku Bank, Internet Banking
... Tak saba nak start dan set 1st appointment...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group