azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 18 Sep 2019, 12:50

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 08 Apr 2010, 17:54 
Offline

Joined: 07 Feb 2010, 13:07
Posts: 4
sye ingin bertanya mngenai PL yg dbuat..

-bank lulus 80k utk PL,tp yg drancang dgn cik aziz 66k..boleh ke amik??


sye tgh runsing tk tau nk amik ke tk..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 10 Apr 2010, 12:26 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
lampu wrote:
sye ingin bertanya mngenai PL yg dbuat..

-bank lulus 80k utk PL,tp yg drancang dgn cik aziz 66k..boleh ke amik??


sye tgh runsing tk tau nk amik ke tk..


pada aku terpulang pada ko, jika rasa tak nak tanggung hutang yang tinggi baik follow en aziz..
coz jiak ko amik 80 monthly 4 sure dalam 8++ jika 66k mybe hanya dalam 6++( aku agak jer nie)
liabiliti ko naik n saving ko pun akan kurang nanti bila start model ajit nie...
sebenarnya OD tidak perlu tinggi kerana kita akan main dengan CC.
acaner pendapat kawan2 yg lain.....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 11 Apr 2010, 14:38 
Offline

Joined: 11 Apr 2010, 14:31
Posts: 18
bobmalaya wrote:
lampu wrote:
sye ingin bertanya mngenai PL yg dbuat..

-bank lulus 80k utk PL,tp yg drancang dgn cik aziz 66k..boleh ke amik??


sye tgh runsing tk tau nk amik ke tk..


pada aku terpulang pada ko, jika rasa tak nak tanggung hutang yang tinggi baik follow en aziz..
coz jiak ko amik 80 monthly 4 sure dalam 8++ jika 66k mybe hanya dalam 6++( aku agak jer nie)
liabiliti ko naik n saving ko pun akan kurang nanti bila start model ajit nie...
sebenarnya OD tidak perlu tinggi kerana kita akan main dengan CC.
acaner pendapat kawan2 yg lain.....


salam
bukan ker min OD adalah 11k naper nak kena aply tinggi sgt..
confius aku


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 27 Apr 2010, 23:53 
Offline

Joined: 19 Jan 2010, 21:58
Posts: 13
salam,

kpd lampu..awk ikut je ape yg diplan oleh en aziz.

nak tny sikit pd rakan2.. dalam 2nd appoiment (od) hari tu,cik atikah ckp cc credit limit masih sy tak cukup utk progam ni. nak mintak pandangan dr otai2 sekalian...cc ape yg sesuai perlu saya apply lagi (yg dah ada bsn,bimb,b.rakyat..hong leong 2 kali apply kena reject).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group