azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Jun 2019, 16:58

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 01 Mar 2010, 20:22 
Offline

Joined: 19 Jan 2010, 21:58
Posts: 13
ok...t.kasih. :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 03 Mar 2010, 09:47 
Offline

Joined: 04 Feb 2010, 08:51
Posts: 15
pilot wrote:
irwana wrote:
salam,
semua cc sy dah apply semua aprove. cuma hong leong cc je yg tak lepas...nk apply lagi nanti. tapi 3 cc yg aprove tu semua bawah 5k credit limit. pd pendapat kwn2 ok tak. (wife punya total credit limit = rm 17k)

OD pun dah lulus last week, tunggu buku cek dan duit msuk dlm acc...lbh kurang 2 minggu nak tunggu.
dalam tempoh menunggu ni, boleh ke saya buat appoiment seterusnya..minta pendapat otai2 kita utk bantu.


dah boleh sms kak.lin...untuk dapatkan turn OD appointment.... (^^)v


Nak tanyalah, Irwana awak dah dapat ke appoiment seterusnya...walaupun cek dan duit OD belum dapat lagi. :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 07 Mar 2010, 22:35 
Offline

Joined: 19 Jan 2010, 21:58
Posts: 13
Nak tanyalah, Irwana awak dah dapat ke appoiment seterusnya...walaupun cek dan duit OD belum dapat lagi. :([/quote]

belum lagi...insyaallah klu x pe hal dapat la cek & od tu dalam minggu ni. dah 2 minggu lbh dah.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 18 Mar 2010, 21:46 
Offline

Joined: 19 Jan 2010, 21:58
Posts: 13
alhamdullillah...sy dah dapat date appoiment OD dr kak lin 20hb ni. cuma sy nk tny pd sesape yg dah pegi appoiment ni, ape lagi yg perlu bawa selain dr maklumat2 hutang.

ape yg sy dah buat & perlu dibawa nanti adalah :
i. Cash & CD
ii.info hutang (utk full settlement & baki hutang)
ii.info aggrement (keta, rumah & PL)
iii. info c/card - SD & DD, credit limit


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 19 Mar 2010, 16:40 
Offline

Joined: 29 Dec 2009, 10:34
Posts: 19
Yes, semua yg diperlukan utk dibawa bersama pd masa od appointment nnti semua dah lengkap tu irwana...cuma bwk2 bersabar semasa menunggu turn nak jumpa En. Aziz nnti...sabar kan separuh dari iman..tapi cukup berbaloi-baloi...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 19 Mar 2010, 19:05 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
irwana wrote:
alhamdullillah...sy dah dapat date appoiment OD dr kak lin 20hb ni. cuma sy nk tny pd sesape yg dah pegi appoiment ni, ape lagi yg perlu bawa selain dr maklumat2 hutang.

ape yg sy dah buat & perlu dibawa nanti adalah :
i. Cash & CD
ii.info hutang (utk full settlement & baki hutang)
ii.info aggrement (keta, rumah & PL)
iii. info c/card - SD & DD, credit limit


salam irwana..

nie cms ke berapa???
1) paling penting adalah CD
2)bawa buku cek@cash tuk bayar servis
3)buku 555
4) stemnt semua CC
5) print out stmnt akaun OD (rhb@cimb) terkini
6) hutang terkini..
7) lain2 bawalah soalan yg rasa nak tanya...

biasanya kak lin selalu pesan jgn bawa kaum kerabat n anak..coz takut mengganggu proses konsultacy nanti..
emmm..rasanya tu jer kot...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 23 Mar 2010, 18:26 
Offline

Joined: 19 Jan 2010, 21:58
Posts: 13
t.kasih...bobmalaya,
sy baru appoiment ke 2..OD. t.kasih semua for info2 yg berguna.
ada lagi assingment baru yg kena buat. kena tambah cc lagi. credit limit x cukup.. nk mintak pendpat kat semua, cc bank mana yg bagus diapply (yg ada bank rakyat, bsn,bimb)..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 24 Mar 2010, 01:40 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
irwana wrote:
t.kasih...bobmalaya,
sy baru appoiment ke 2..OD. t.kasih semua for info2 yg berguna.
ada lagi assingment baru yg kena buat. kena tambah cc lagi. credit limit x cukup.. nk mintak pendpat kat semua, cc bank mana yg bagus diapply (yg ada bank rakyat, bsn,bimb)..


klu tak silap en aziz ada suruh aplly hong leong Esential..(gold card) minimun gaji 3k.camner nak buat jadi 3k paham2 sajer lah...en aziz ada ajar...
klu tak silap sekarang semua CC adalah sama...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 25 Mar 2010, 16:53 
Offline

Joined: 19 Oct 2009, 08:33
Posts: 6
buku 555 x tulis kena tht 4 word tue tak?...kawan2..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan PL dan OD
PostPosted: 26 Mar 2010, 16:48 
Offline

Joined: 04 Feb 2010, 08:51
Posts: 15
dikmie2 wrote:
buku 555 x tulis kena tht 4 word tue tak?...kawan2..


Tak faham la...minta explain sikit :shock:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group