azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 18 Sep 2019, 13:09

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: x yakin la
PostPosted: 02 Feb 2010, 12:35 
Offline

Joined: 02 Feb 2010, 12:32
Posts: 1
betul azizcfp dpt bebeskan seseorang drpda hutang?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x yakin la
PostPosted: 03 Feb 2010, 09:11 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
kalau ikut pengalaman saya memang betol...tiap bulan beli barang atau duit belanja semua pakai cash, hutang credit card tak ada lagi cuma tiap bulan keluar cash advance pastu bayar balik, dalam masa yang sama dapat menyimpan dalam ASB...

tapi ada juga kawan2 saya yang tak sedap hati sebab walaupun duit simpanan masuk tiap bulan, depa buat personal loan untuk jadikan OD tu banyak juga.... :roll: , ada juga yang refinance rumah untuk jadikan OD... :| :|


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x yakin la
PostPosted: 03 Feb 2010, 10:36 
Offline

Joined: 02 Feb 2010, 14:29
Posts: 2
Salam NIK HISHAMUDDIN, saya dah bersama dengan azizcfp 2 tahun. Setakat ini Alhamdulillah. Terserahlah kepada diri anda sendiri. Saya bukan lah nak kempen2. Tak dapat ape pun. Cume sekadar nak bagi tahu kepada yang benar2 MAHU. Belom cuba belom tahu. Ape yang boleh saya katakan ialah, azizcfp memang BERBALOI. TAPI ader TAPI nyer. Sila dapatkan maklumat lanjut...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x yakin la
PostPosted: 03 Feb 2010, 17:14 
Offline

Joined: 01 Feb 2010, 15:33
Posts: 11
Bagi saya, dapat setel hutang yang keliling pinggang pun dah kira berbaloi. Dah ler hutang banyak, simpanan pun x de... tapi dgn en aziz ni, walaupun kita masih ada hutang (kalau yg berhutang la) masih boleh berbelanja macam biasa, dan boleh menyimpan lagi. Saya dah attend seminar tapi date untuk 1st consultation x dpt lagi. Nampak sangat masalah hutang saya ni kritikal. Anyway en 'x yakin', attend dulu kursus, baru tau macamana caranya.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x yakin la
PostPosted: 03 Feb 2010, 21:21 
Offline

Joined: 14 Jun 2009, 23:29
Posts: 65
salam semua....

kita nak buat sesuatu mesti dengan penuh keyakinan dan usaha jika ragu2 maksudnye kita x percaya apa yg sedang dan akan kita lalui....mengikut pengalaman yettelah...kami dr hutang pl skrg hanya tinggal 2pl dlm masa 4 bln..kenapa terjadi begitu kerana percayakan apa yang kita belajar dan yg diajar oleh En Aziz..kalo x caya jgn sain aggrement nngan En Aziz..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x yakin la
PostPosted: 03 Feb 2010, 22:22 
Offline

Joined: 05 Sep 2009, 06:06
Posts: 16
Assalamualaikum....

NIK HISHAMUDDIN,

Bagi peluang kepada diri sendiri untuk datang, dengar. Kemudian buat keputusan dari kata hati sendiri. Jangan dengar cakap orang.

Wasalam.

Dd Aini
http://bijakuruswang.blogspot.com/
http://dz-confectionery.blogspot.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x yakin la
PostPosted: 03 Feb 2010, 22:36 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
salam..
buat TT..aku adalah salah seorang yang anggap en aziz 'guru' yag bagus..abis semua masalah hutang lapuk aku dapat setel dengan terancang..
untuk pengetahuan semua model ajit nie adalah melatih kita dari sifat sabar n tujuan kita sertai en aziz adalah untuk saving duit bukan untuk jadi kaya dengan cepat..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x yakin la
PostPosted: 04 Feb 2010, 08:55 
Offline

Joined: 04 Feb 2010, 08:51
Posts: 15
Buat sesuatu tu hendaklah yakin, jika niat kita betul insyallah "jalan" yang dipilih akan diberkati :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x yakin la
PostPosted: 04 Feb 2010, 09:41 
Offline

Joined: 11 Jun 2008, 16:59
Posts: 17
:D :D ..betul kata Cik Anis tu.. bagi pendapat sayalah.. apa salahnyer untuk spend 2K-3K kalau itu dapat menyelamatkan kita daripada membuat kesilapan kewangan 20K-30K

Apa nak berkira sangat 2K-3K..kalau itu membolehkan kita untuk simpan 200K-300K.. :lol: :lol: ..

Macam Cik Anis gak..saya dh dtg kursus..nun pada 09/06/08... tp baru hantar borang and tgh tunggu dapat panggilan.

Naz Putra


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x yakin la
PostPosted: 04 Feb 2010, 22:48 
Offline

Joined: 23 Mar 2009, 19:13
Posts: 27
Salam, saya mula2 pun tak yakin bila dgr cite2 kwn. Tapi bila pegi bengkel baru rasa yakin utk settlekan hutang kad kredit yg tak settle. Knp lama sgt NazPutra baru nak hantar form? Rugilah tunggu lama. Skrg ni lg susah nak jumpa En Aziz. Kalau tahun 2008 mesti senang sikit kot.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group