azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 22 Sep 2019, 14:40

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 24 Jul 2009, 08:00 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam nurul,

Bengkel Putrajaya seterusnya akan diadakan Insyaallah selepas Hariraya Puasa. Kemungkinan besar 2 minggu selepas raya. Pengumuman nanti akan dibuat dalam web azizcfp mengenai tarikh dan tempat bengkel itu nanti.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 31 Jul 2009, 16:29 
Offline

Joined: 23 Jul 2009, 16:29
Posts: 3
Salam En. Aziz,

Kalau saya nak meet in-person ngan En. Aziz before Raya ni boleh x?coz saya rasa macam dah berat sangat masalah kewangan saya ni..kepala pun dah jadi senget tiap2 hari.. :P manala tau kot2 boleh dapat nasihat yg meringankan sikit kepala otak saya ni.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 31 Jul 2009, 17:37 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam Nurul,

NO.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 02 Aug 2009, 11:56 
Offline

Joined: 28 Jul 2009, 10:34
Posts: 3
Salam en. aziz,

saya dah register kat website azizcfp utk hadiri bengkel di penang. Boleh tak kalau saya register sekali lagi utk hadiri bengkel di putrajaya? saya nak hadiri bengkel yang terdekat. kalau penang dulu, then saya ke penang, kalau putrajaya dulu, saya ke putrajaya lah...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 02 Aug 2009, 14:56 
Offline

Joined: 29 May 2009, 10:21
Posts: 4
nurul wrote:
Salam En. Aziz,

Kalau saya nak meet in-person ngan En. Aziz before Raya ni boleh x?coz saya rasa macam dah berat sangat masalah kewangan saya ni..kepala pun dah jadi senget tiap2 hari.. :P manala tau kot2 boleh dapat nasihat yg meringankan sikit kepala otak saya ni.


Assalamualaikum.

Nurul, syarat nk jmp en aziz ialah mesti attend bengkel dulu. Sabar itu separuh daripada iman. Di sini kita diuji n perasan bermain dengan masa, emosi dan tamak. Saya snd sedang berusaha mendapatkan PL untuk penyediaan platform setelah berjmp en aziz. Lmbt or cepat sya yakin masalah saya akan dapat diselesaikan. AMIN.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 04 Aug 2009, 11:39 
Offline

Joined: 21 Jul 2009, 10:41
Posts: 4
nurul;

masuklah bengkel dulu ... nak tahu seronok ke tak seronok ... betapa ramainya rakan yg kaya hutang ... lepas bengkel barulah set appoiment ...

saya dulu fikiran bermain macam cik nurul jugak... semua nak segera ...

cobaan...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 05 Aug 2009, 12:43 
Offline

Joined: 23 Jul 2009, 16:29
Posts: 3
ok la Mutiara n papakedana2..tq for the advice, nanti nurul register untuk masuk bengkel dulu..huhu..cobaan... :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 06 Aug 2009, 09:06 
Offline

Joined: 16 Mar 2009, 11:54
Posts: 23
sabaq cik nurul.....
smua tuh bkan mai sekelip mata.....
kot gopoh2...nnt menyesal nnt.....
snr2 yg citer best2 utang clear tuh pun....penat naik turun bank.....
sabaq noo.... ;) ;) ;) ;) ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 06 Aug 2009, 23:24 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
salam semua...saya pun bila dengar cerita kawan2 dah simpan ribu2 tiap bulan rasa macam terus nak jumpa en. aziz, tapi depa kata kena masuk bengkel dulu. mujor sempat masuk bengkel kat putrajaya 26hb Julai hari tu.....

semalam saya dah jumpa en. aziz.....lepas tu makan bihun sup kat ani sup utara.... 8-)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 06 Aug 2009, 23:26 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
harap2 dapat siapkan semua yg cik aziz mintak tu cepat, kalau semua dah siap bolehlah start program simpan duit.... :D


Last edited by PaksuZek on 08 Aug 2009, 00:35, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group