azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Jun 2019, 17:49

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 07 Aug 2009, 21:54 
Offline

Joined: 14 Jun 2009, 23:29
Posts: 65
salam..

yerr lah byk benda kena buat..tapi penat2 pun puas hati coz utk kesenangan d kebahagiann kita sekeluarga..macm pengalaman yette buat sijil asb ptg tadi..dah lama x naik mtor ngan husband tadilah baru dpt bersama2 menyelit dlm kesesakan lalulintas. baru syok...tapi x sempat nak cagar sijil bank dah tutup 5 minit yg lalu..ikutlah step by step. :lol: :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 16 Sep 2009, 11:22 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam Semua,

Bengkel Putrajaya pada 4 Oktober 2009 TELAH DITUTUP penyertaannya untuk yg telah berbayar sehingga 15 September 2009. Kepada semua peserta2 yg telah membuat pembayaran sehingga 15/09/2009, anda dinasihatkan memegang "bank-in slip" sebagai bukti pembayaran semasa memasuki dewan Bengkel pada hari tersebut. Ingin diingatkan sekali lagi kepada peserta2 yg telah berbayar, TIADA REFUND dan POSTPONEMENT dibenarkan kepada mereka yg gagal hadir pada tarikh itu. Kepada semua yg membuat pembayaran SELEPAS 15 SEPTEMBER 2009, penyertaan Bengkel adalah untuk tarikh yg baru.

Bagi semua yg masih berminat utk menghadiri Bengkel aziz cfp di Putrajaya, tarikh pendaftaran baru telah dibuka untuk 25 Oktober 2009. Syarat2 adalah seperti biasa dan maklumat lanjut boleh diperolehi di "MAKLUMAT BENGKEL" http://www.azizcfpx.com. Selamat Berpuasa dan Selamat Hariraya AidilFitri, Maaf Zahir dan Batin.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 16 Jan 2010, 17:14 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam Semua,

Bengkel aziz cfp pada 24hb Januari ini telahpun ditutup pada hari ini 16 Januari 2010. Kepada semua yg telah membuat bayaran pada atau sebelum 16 Januari nama anda termasuk dalam senarai peserta2 Bengkel pada hari itu. Kepada yg akan membayar selepas 16 Januari ini(maksima 120 peserta), nama2 anda akan hanya dimasukkan utk menyertai Bengkel pada 7 Februari nanti di Putrajaya. Tiada penangguhan dan refund dibenarkan. Kepada yg akan ke Bengkel, Selamat Belajar dan fahami isi kandungan Bengkel itu nanti sebab ianya adalah asas dalam segala kerja kita nanti di masa depan.

Kepada yg mempunyai CCRIS/CTOS, pendapatan di bawah RM2,000(gaji kasar) dan komitmen yg tersangat tinggi, kemungkinan besar anda tidak akan dipanggil utk ke tahap yg seterusnya. Sehubungan dengan itu, jika anda menghadiri Bengkel aziz cfp nanti, elok juga anda menyiapkan seberapa banyak soalan sebagai persediaan awal sebelum boleh meneruskan program ke tahap yg lain. Ingin saya mengingatkan di sini bahawa kapasiti aziz cfp amatlah terhad. Dengan itu, hanya mereka yg tidak tergolong di dalam 3 kategori yg dinyatakan itu, akan dipanggil secara otomatik utk ke tahap yg seterusnya. Kepada yg tergolong di dlm 3 kategori yg dimaksudkan, terlebih dahulu "groundwork" perlu dilakukan utk menlancarkan perlaksanaan ke peringkat yg seterusnya. Harap maklum.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 18 Jan 2010, 12:12 
Offline

Joined: 11 Jun 2008, 16:59
Posts: 17
Salam En Aziz,

Saya pernah menghadiri bengkel di Putrajaya .. tapi kalau tak silap saya way back in Sept 2007. Masa tu saya nak masuk program En Aziz, tetapi saya tergolong dlm kumpulan yang ada masalah dgn CCRIS. So En Aziz , terpaksa tolak borang saya and minta saya clearkan dulu record CCRIS tu.

So terpaksa tangguhkan niat nak join pada masa tuh. Tapi alhamdullillah, setelah hampir 20 bulan selepas tarikh saya menghadiri Bengkel En Aziz tu, sekarang semua record CCRIS saya dah clearkan, dan baru-baru nie dapatkan report di Bank Negara, semuanya untuk the past six months semuanya '0' untuk setiap bank. Dan saya pun dah berjaya untuk dapatkan Personal Financing sebulan lepas yang mana saya dah guna untuk penyediaan platform ODASB. Card credit yang diperlukan juga sudah saya dapatkan ( Bank Islam / BSN ).

Jadi , pertanyaan saya, adakah saya masih perlu untuk menghadiri bengkel En Aziz, sebelum saya join program AJIT ini, ataupun just hantar borang PFF dengan maklumat terkinai terus ke office En Aziz?

Harap dapat membantu.

Regards
NazPutra


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 18 Jan 2010, 17:20 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam Naz,

Tak perlu hadiri Bengkel. Cuma isi borang PFF baru dan emailkan balik kpd saya selepas 24 Jan.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 18 Mar 2010, 14:26 
Offline

Joined: 01 Mar 2010, 10:40
Posts: 22
salam en.aziz sy nak tanya bila rasanya cik aziz akan memberi ceramah bengkel kat Pulau pinang adik sy tinggal kat perak nak suruh dia faham dan cuba ikut program en.aziz. :?:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 18 Mar 2010, 19:03 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam erda,

Buat masa ini TIADA plan utk mengadakan Bengkel di Penang. Memandangkan kapasiti aziz cfp yg amat terhad dan kesuntukan masa, hanya Kuantan, Kuching dan Putrajaya Bengkel aziz cfp dapat diadakan. Itupun di Kuantan HANYA BENGKEL yg akan diadakan. Sejauh ini peserta2 Bengkel dihadiri drpd pelbagai peringkat umur dan pekerjaan serta drpd seluruh negra termasuk drpd Brunei dan Singapore.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 19 Mar 2010, 02:18 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
admin wrote:
Salam erda,

Buat masa ini TIADA plan utk mengadakan Bengkel di Penang. Memandangkan kapasiti aziz cfp yg amat terhad dan kesuntukan masa, hanya Kuantan, Kuching dan Putrajaya Bengkel aziz cfp dapat diadakan. Itupun di Kuantan HANYA BENGKEL yg akan diadakan. Sejauh ini peserta2 Bengkel dihadiri drpd pelbagai peringkat umur dan pekerjaan serta drpd seluruh negra termasuk drpd Brunei dan Singapore.

aziz cfp


dahsyat en aziz nie...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 27 Apr 2010, 17:08 
Offline

Joined: 24 Feb 2010, 09:16
Posts: 9
admin wrote:
Salam Semua,

Bengkel aziz cfp pada 24hb Januari ini telahpun ditutup pada hari ini 16 Januari 2010. Kepada semua yg telah membuat bayaran pada atau sebelum 16 Januari nama anda termasuk dalam senarai peserta2 Bengkel pada hari itu. Kepada yg akan membayar selepas 16 Januari ini(maksima 120 peserta), nama2 anda akan hanya dimasukkan utk menyertai Bengkel pada 7 Februari nanti di Putrajaya. Tiada penangguhan dan refund dibenarkan. Kepada yg akan ke Bengkel, Selamat Belajar dan fahami isi kandungan Bengkel itu nanti sebab ianya adalah asas dalam segala kerja kita nanti di masa depan.

Kepada yg mempunyai CCRIS/CTOS, pendapatan di bawah RM2,000(gaji kasar) dan komitmen yg tersangat tinggi, kemungkinan besar anda tidak akan dipanggil utk ke tahap yg seterusnya. Sehubungan dengan itu, jika anda menghadiri Bengkel aziz cfp nanti, elok juga anda menyiapkan seberapa banyak soalan sebagai persediaan awal sebelum boleh meneruskan program ke tahap yg lain. Ingin saya mengingatkan di sini bahawa kapasiti aziz cfp amatlah terhad. Dengan itu, hanya mereka yg tidak tergolong di dalam 3 kategori yg dinyatakan itu, akan dipanggil secara otomatik utk ke tahap yg seterusnya. Kepada yg tergolong di dlm 3 kategori yg dimaksudkan, terlebih dahulu "groundwork" perlu dilakukan utk menlancarkan perlaksanaan ke peringkat yg seterusnya. Harap maklum.

aziz cfp


Boleh tak En Aziz detailkan maksud 'komitmen yg tersangat tinggi'


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bengkel di Putrajaya
PostPosted: 03 May 2010, 11:35 
Offline

Joined: 03 May 2010, 11:27
Posts: 15
Assalamualaikummm...

Saya baru sahaja mengikuti forum nih dalam masa sebulan.. ketika saya sedang sibuk mahu refinance rumah saya dan mahu menguruskan semula kewangan kami sekeluarga barulah saya terjumpa forum ini. Ketika mahu refinance rumah Pegawai bank RHB ada mencadangkan saya membuat OD... Loan ASB dan sebagainya yg mana tiada masalah untuk saya apply semua itu. Tapi agak pening jugak untuk saya memahaminya. Dalam proses mahu mendalami konsep OD .. baru saya terjumpa forum ini dan sangat berminat untuk mengikuti Bengkel En. Aziz. Jadi saya hold dulu segala urusan saya dengan pagawai bank tadi. Soalan saya bilakah akan diadakan lagi bengkel di Putrajaya?

Terima kasih.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group