azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Dec 2018, 09:05

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 11 Oct 2010, 15:31 
Offline

Joined: 26 Oct 2009, 12:30
Posts: 7
salam,
alhamdulilah dah lepas cms1 pada 1ct oct di putrajaya.... sofar saya tak de apa2 masalah.... hutang kad kredit 0.. loan cuma PL dan rumah... so jupa abg aziz pun tak lama sbb akaun tidak bermasalah.... sekarang menuju saving mencecah 20k untuk masuk bulan Jan 2011....

yg penting aku nasihatkan yg baru2 tue.... bersabo.... ikut je plan.. jgn over belanja.... nanti jenuh nak menjawab... unutk menungu cms 1 aku tunggu selam 3 bulan.... sebabnya selain ramai Q Abg aziz nak tengok kita leh tak manage or tamak or tak sabo...... so korang PKlah sendiri....

walau pun setiap kali jumpa kene fees RM500 tapi pada aku berbaloi.. sebab tak terpk pun baru joint 1 tahun dah menuju saving 20k.... kalau tanpa bantuan diorang... aku rasa nak saving 2k pun susah beb.......... so sapa2 yg dah hilang semangat tue.. kalau dpt appointmt tue datang lah on time.. bleh dengo kak lin berceloteh benda yg sama tapi dlm masa yg sama korang akan bersemangat balik.....

wasalammmmm


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 09 Nov 2010, 22:00 
Offline

Joined: 04 May 2010, 00:06
Posts: 7
salam semua alhamdulillah saya pun dah lepas cms1 gak dan semua berjalan lancar.... siang td dah siap buat enterprise ... wa macam bisnesman plak rase....hahaha sangat seronok menjelang bln feb 2011 saving mencecah 29k. tapi yg paling best cik aziz benarkan kami sekeluarga kuarkan duit saving utk pi holiday....sebab saving dah lebih dr 10k pas ni cms2 harap2 la dapat umah 200k ke atas....insyaallah (tak pernah sepantas ini terdetik dapat semua ni)...inilah berkat keazaman menentang nafsu agaknye...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 04 Dec 2010, 01:56 
Offline

Joined: 26 Feb 2010, 23:28
Posts: 23
wow, seronok dengar kejayaan anda semua. alhamdulillah, saya pun dah lepas cms1. nak dapat no, kena tunggu 2 bulan tanpa saving. lepas sahaja refinance rumah dan duit dah masuk, terus sms kak lin. ingatkan kena tunggu lama lagi. tup2 kal lin call set appoitment. since teringat kata2 en aziz " my way" terus confirmed date walaupun terpakasa berkejar dari tempat kerja ke putrajaya. berdebar gak sebab duit od dan saving dah terkurang sikit. but bila atikah kata masih ok lagi, lega rasanya. yang paling seronok, dia suruh upkan lagi saving kepada 6xxx dan cari rumah kedua around 300k- 350k. wow! saper sangka dalam masa setahun ajer, duit saving dah cecah hampir 100k.
Terima kasih en aziz dan team. betul kata en aziz, kita akan melawan masa, nafsu dan segalanya.

sabar adalah kunci kejayaan. tak mengapa, tak dapat saving 2-3 bulan tu anggap sebagai ujian. kan ia lebih baik dari tak ada saving langsung sebelum nie. sekarang tengah survey rumah


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 08 Dec 2010, 17:34 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
khairulnizamali wrote:
wow, seronok dengar kejayaan anda semua. alhamdulillah, saya pun dah lepas cms1. nak dapat no, kena tunggu 2 bulan tanpa saving. lepas sahaja refinance rumah dan duit dah masuk, terus sms kak lin. ingatkan kena tunggu lama lagi. tup2 kal lin call set appoitment. since teringat kata2 en aziz " my way" terus confirmed date walaupun terpakasa berkejar dari tempat kerja ke putrajaya. berdebar gak sebab duit od dan saving dah terkurang sikit. but bila atikah kata masih ok lagi, lega rasanya. yang paling seronok, dia suruh upkan lagi saving kepada 6xxx dan cari rumah kedua around 300k- 350k. wow! saper sangka dalam masa setahun ajer, duit saving dah cecah hampir 100k.
Terima kasih en aziz dan team. betul kata en aziz, kita akan melawan masa, nafsu dan segalanya.

sabar adalah kunci kejayaan. tak mengapa, tak dapat saving 2-3 bulan tu anggap sebagai ujian. kan ia lebih baik dari tak ada saving langsung sebelum nie. sekarang tengah survey rumah


Hang keja apa leh saving sampai 6k??


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 10 Dec 2010, 23:31 
Offline

Joined: 26 Feb 2010, 23:28
Posts: 23
kerja kilang. tapi dengan tunjuk ajar en aziz n group, dapat saving 1 fiqure yang saya tak sangka boleh dilakukan. alhamdulillah, tak lama lagi impian kedua akan tercapai. seperti kata en aziz masa seminar, ikut ajer apa yag dirancang ( walaupun perit dengan budget yang ketat). tapi bila tengok nombor kat dalam buku biru, terubat hati. kepada semua client en aziz kat luar, cuba fahami apa yang en aziz plan untuk kita. semua orang boleh kaya, tapi tak semua orang boleh senang.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group