azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Dec 2018, 08:54

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 20 Jul 2010, 18:15 
Offline

Joined: 15 Feb 2010, 12:59
Posts: 1
salam..boley tahu sekarang dah CMS2 +++...thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 21 Jul 2010, 22:07 
Offline

Joined: 02 Jan 2010, 16:29
Posts: 8
salam...saya qdin dah menunggu 2 bulan untuk cms1...tapi masih dalam keadaan yang tenang lagi la sambil menunggu..cuma nak tau agak2 bila la saya akan di panggil..no kod 77* ...harap dapat panggilan daripada kak lin...rasanya dah tak sabar nak p putrajaya...hehehe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 23 Jul 2010, 16:34 
Offline

Joined: 19 Oct 2009, 08:33
Posts: 6
monayusuf kod cms 1 awak brp? kasi la tau...leh ler bajet time bila nak dipanggil nie....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 27 Jul 2010, 14:34 
Offline

Joined: 14 Oct 2009, 15:29
Posts: 5
salam,
saya masih menunggu cms 1 kod client 403. dah 3 bulan tak ade saving. BSN plak dah tukar polisi, had pengeluaran duit cash advance cuma 50% dari had limit.

just to share, bukan senang nak senang nih, n bukan susah nak susah...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 29 Jul 2010, 08:15 
Offline

Joined: 30 Mar 2010, 09:14
Posts: 9
salam.

Alhamdulillah saya dapat cms 1 sabtu ni.Ada hikmah En.Aziz suruh kita tunggu 3 atau 4 bulan. bukan saje2 tu,nak kasi od kita ok.
Buat yang sedang menunggu turn,giliran akan tiba.Semoga sume pelanggan E.Aziz sukses.

tq E.Aziz n K.lin. :P


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 29 Jul 2010, 14:53 
Offline

Joined: 29 Dec 2009, 10:34
Posts: 19
Salam dikmie...no. turn cms1 kita 66x..dah slamat jumpa en. aziz minggu lepas, dan skang masih lagi berperang dengan MASA,NAFSU..mudah-mudahan dipermudahkan...AMINNN...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 29 Aug 2010, 07:36 
Offline

Joined: 13 May 2010, 22:47
Posts: 13
Location: Shah Alam - Kerteh
Salam rakan2.
seronok baca mereka2 yang dah dapat panggilan ke CMS1.
saya dah dapat nombor que CMS1 saya 8x8. hehe. Ikut orang cina, ada Ong punya nombor.
Agaknya hujung tahun kot kalau tak tahun depan.Tapi takpe.Ada sebab tu tunggu lama2.Ikut rough calculation lah,
by the time dipanggil utk CMS 1,mungkin OD dah hampir kembali penuh. :-D
Kami menunggu dengan penuh sabar. :mrgreen:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 02 Sep 2010, 14:04 
Offline

Joined: 19 Oct 2009, 08:33
Posts: 6
baru lepas sesi cms 1, sila pastikan dtg dgn maklumat yg lengkap, semua statemnt aset, semua LATEST baki pinjaman, N bla2. untuk direncanakan welath creation hehehe ..raya2 raya raya.................:) yahoooooooo


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 03 Sep 2010, 09:51 
Offline

Joined: 15 Mar 2010, 14:52
Posts: 26
wah dikmie2, best nyaa dah CMS sebelum raya..

saya nih belum lg lagi CMS1 (client code : 8**) baru je abis 4 bulan perancangan dengan budget yang ketat.
Memandangkan masih ikut perancangan, raya tahun nih kurang lah perbelanjaan, kurang baju raya, kurang duit raya, kurang kuih raya, kurang sikit lah rayanyer huhuuhuhuuuuuu..

orng rmah merungut belanja raya kurang tahun nih, tapi dah ckp kat dia tahun depan kite raya sakan. huhuhuhuuu


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sesi CMS
PostPosted: 07 Sep 2010, 08:12 
Offline

Joined: 11 Dec 2008, 20:19
Posts: 18
Location: perak
jgnrisau psl bajet ry..
my last year raya also in blurred situation which abg aziz did not give any raya budget
whereas all my friends got it (was my mistake also, forgot to request him)
RM1000 for every my friends..hmmm, but i've managed to save budget even many people can't think it can happen for me n my wife life situation..
be patient..happy hari raya
be wise heh ;)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group