azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Jun 2019, 17:04

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: sekadar ingin tahu...tgh susah hati ni..:(
PostPosted: 30 Jun 2010, 08:31 
Offline

Joined: 30 Jun 2010, 08:12
Posts: 2
salam pada rakan2 dan en aziz...

disini saya ada 2 pertanyaan untuk en aziz...

1)saya hanya ingin kepastian dari kawan2 yg berpengalaman...
saya dah hadiri kursus en aziz pada 24.4.2010 di kuantan....
tapi sehingga sekarang masih tiada lagi panggilan dari en aziz...
perlu tak saya daftar semula kursus ne..
sbb en aziz ada maklum due date utk kursus saya di kuantan sehingga 25.5.2010...
rugi sangat rasa kalau saya tak terpilih...

2)saya ada dengar kabar angin, tak tahu lar samada btul @ tidak.. Betul kew od telah dibekukan di semua bank RHB...?

minta sngt penjelasan dari en aziz dan rakan2...
saya budak baru belaja..
tq ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sekadar ingin tahu...tgh susah hati ni..:(
PostPosted: 01 Jul 2010, 20:53 
Offline

Joined: 13 May 2010, 11:47
Posts: 15
Awk xmsg k.lin or email en aziz ke tuk next cnsultation??Awk ada Ctos n CCris ke?Tu yang lmbat panggil kot...Sy gi Kusus 20.6.2010,ari Sabtu ni ktorg da blh jumpa En.aziz daa..Sabar2 la yer..mgkin ada sbb en.aziz pggil lmbat kot..sy pn xtau daa


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sekadar ingin tahu...tgh susah hati ni..:(
PostPosted: 01 Jul 2010, 23:48 
Offline

Joined: 04 May 2010, 00:06
Posts: 7
saya pun seminar sama batch ngan saudari 24.4.10 dah mulakan pun program ajit ni bulan lepas alhamdulillah.... sepertimana yang cik aziz bagitau setiap org cabarannya berbeza.... cuba lagi n jangan mengalah..... buka senang nak senang wehhhhh....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sekadar ingin tahu...tgh susah hati ni..:(
PostPosted: 05 Jul 2010, 08:30 
Offline

Joined: 30 Jun 2010, 08:12
Posts: 2
ni yg wat saya susah hati lagi ne...dah mesej kak lin tp takder lagi jawapan...
mungkin sy kena apply semula kursus dekat putrajaya rasanya...
yg CTOS dan CRISS mcm mana nak cek?
kena call bank negara kew?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sekadar ingin tahu...tgh susah hati ni..:(
PostPosted: 05 Jul 2010, 23:59 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
nani kuantan wrote:
ni yg wat saya susah hati lagi ne...dah mesej kak lin tp takder lagi jawapan...
mungkin sy kena apply semula kursus dekat putrajaya rasanya...
yg CTOS dan CRISS mcm mana nak cek?
kena call bank negara kew?


telah byk kali diperkatakan yg CCRIS & CTOS ni rsanya hnya bleh chek kt bank negara shj. sbbnya mykad dan cap jari perlu dgunakan & diakses ke dlm sistem tersebut. Bkenaan dgn seminar tu, rasanya x perlu apply semula just submit or email je PFF form kt en.aziz je. itu pun klw dh clear CCRIS & CTOS.
Memang bukan senang nk senang...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sekadar ingin tahu...tgh susah hati ni..:(
PostPosted: 01 Sep 2010, 06:03 
Offline

Joined: 13 May 2010, 11:47
Posts: 15
Salam kekawan & En.Aziz...just nak tnya ..sy da msg k.lin tuk OD oppmnt,sume yg diperlukan da siap,tp yg probnya cc sy je xsampai2 lg ni...mcm2 mslah,alamat salah la :evil: ..sy yg apply dlu,hsbnd plak dpt awl..so,boleh ke kalau jumpa en aziz cc sy xda lg blh ker?? :( en aziz marah x :roll: ??appment da ditetapkan..jumaat ni..3 Sept 2010..sy ada gak msg cik atika tnya pasal cc sy ni..dia kata ok je da blh msg k.lin..coz sy takut kalau lmbt utk appmnt OD ni..sy da start byr loan..mane nk korek duit...hope kawan bg pndapat..risaunyerrrrr


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sekadar ingin tahu...tgh susah hati ni..:(
PostPosted: 01 Sep 2010, 17:09 
Offline

Joined: 17 May 2010, 11:44
Posts: 16
katy_eija wrote:
Salam kekawan & En.Aziz...just nak tnya ..sy da msg k.lin tuk OD oppmnt,sume yg diperlukan da siap,tp yg probnya cc sy je xsampai2 lg ni...mcm2 mslah,alamat salah la :evil: ..sy yg apply dlu,hsbnd plak dpt awl..so,boleh ke kalau jumpa en aziz cc sy xda lg blh ker?? :( en aziz marah x :roll: ??appment da ditetapkan..jumaat ni..3 Sept 2010..sy ada gak msg cik atika tnya pasal cc sy ni..dia kata ok je da blh msg k.lin..coz sy takut kalau lmbt utk appmnt OD ni..sy da start byr loan..mane nk korek duit...hope kawan bg pndapat..risaunyerrrrr


salam katy,
rasanya xde masalah sebab husband you dah dapat. kak lin pun pernah cakap atleast cc mesti ada dua, so dah boleh msj kak lin untuk dapatkan appointment. since u dah dapat appointment ni dan cc husband u dah ada...rasanya xde masalah la.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group