azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Dec 2018, 08:54

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 11 Jan 2011, 15:52 
Offline

Joined: 17 May 2010, 14:40
Posts: 8
Salam,pertamanya saya bagi pihak diri sendiri serta keluarga nak ucap terima kasih kepada En Aziz,Kak Lin,Atikah serta yang terlibat secara langsung sbb saya dah berjaya untuk memiliki 2 buah rumah sekaligus.(saya sebuah rumah, isteri sebuah rumah), rasa x sabar nak ddk umah baru, so kalau sesiapa nak beli rumah bolehla call saya yer, sbb nak ddk 1 rumah jer, 1 lagi nak jual...apapun terima kasih sekali lagi kepada warga Azizcfpx..lps ni blhla nak teruskan langkah yang berikutnya plak...hehehe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 13 Jan 2011, 10:52 
Offline

Joined: 04 Sep 2009, 09:24
Posts: 4
tahniah bro... tapi ingat bro, rumah kekal kita 3 x 7 kaki je..adios selamat bebas hutang


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 14 Jan 2011, 08:37 
Offline

Joined: 01 Mar 2010, 10:40
Posts: 22
Taniah kepada yg berjaya .... sy ucapakan terima kasih kpd en. aziz and team ... :D lepas ni sy gn suami pun nak cr aset pula ...beli rumah ker tanah ker tak tau lah apr yg en.aziz syorkan kpd kami sekeluarga hari tu dah ambik kereta ... ingatkan hati nak cantikkan ruang tamu gn tambah bilik bhgn depan(tu pulak bukan aset) ..harap 2 bila impian tu menjadi kenyataan .... dh berangan2 dh ni .. he2..dok kampung alang2 rumah terus canggih terus mcm istana tgk tu berangan lagi he3 biasa lah org perempuan... :) :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 26 Jan 2011, 09:50 
Offline

Joined: 08 Oct 2009, 09:58
Posts: 8
salam en kamarulazlan............boleh x mintak alamt email..sy ada bnda nak tanya ngan en kamarulazlan berkenaan dengan pembelian rumah..hendak berkongsi pengalaman...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 26 Jan 2011, 21:30 
Offline

Joined: 04 May 2010, 00:06
Posts: 7
en. kamarul ape kata kalo kite set2 kuantan kumpul utk sesi ngeteh..... bleh la tau pengalaman member2 lain...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 28 Jan 2011, 14:58 
Offline

Joined: 21 Oct 2009, 12:21
Posts: 10
Location: kuantan, pahang darul makmur.....
huhuhuhu.....

aku sokong bro........ tapi jangan la wat kat tempat yang high class lagi pasal aku baru je mula nih...... saving pun ciput jer.... hehehehehe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 29 Jan 2011, 20:41 
Offline

Joined: 30 Mar 2010, 00:07
Posts: 13
molek juga cdangan cgu rokers tu..kawan pun nak join..boleh share pengalaman :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 30 Jan 2011, 23:43 
Offline

Joined: 04 May 2010, 00:06
Posts: 7
kalo gitu kite ngeteh kat kantin bukit rangin je hahahaha kite ngeteh mamak je la ....macam2 ade...kalo tempat highclass takbleh gelak golek-golek....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 31 Jan 2011, 08:38 
Offline

Joined: 17 May 2010, 14:40
Posts: 8
Insya-Allah boleh my friends..just sms or call la utk kita sama-sama mengeteh tu..019-9880505 Kamarul..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Terima kasih En Aziz semua....
PostPosted: 31 Jan 2011, 10:42 
Offline

Joined: 21 Jul 2008, 22:12
Posts: 11
kawan pun nak join bro2 sekalian... bila yerk? :lol:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group