azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Jun 2019, 17:25

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Mengidam Motor
PostPosted: 15 Jan 2010, 16:50 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
saya teringin cruiser Kawasaki VNII...sebab umor dah terlajak nak bawak maksu naik motor jauh2 naik sportbike kurang sesuailah...hehehe...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mengidam Motor
PostPosted: 16 Jan 2010, 01:56 
Offline

Joined: 28 Jul 2009, 20:47
Posts: 34
bobmalaya wrote:
farids wrote:
ambik kawasaki GTR1400 la baru puas hati.lbh murah berbanding dgn brand lain yg sama kategori!nak layan koner pun sedap,long distance pun orait!


salam..
aku minat motor BMW.. nak sebut jenis tak tau
tp yang enjin terkuar kiri n kanan tu...
heheh baru gempak..


salam...
ooo yg tu bmw HP 1200!hargenye boleh tahan,150k++.Ni ade model baru superbike nak launch bulan march ni,BMW S1000,harge dlm 110k.model jepun mmg xleh nak challenge.silap2 DUCATI pun makan asap.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mengidam Motor
PostPosted: 19 Jan 2010, 00:03 
Offline

Joined: 13 Jan 2010, 11:59
Posts: 6
Hati ni dah terpaut pada Z1000....


Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mengidam Motor
PostPosted: 19 Jan 2010, 16:39 
Offline

Joined: 02 Aug 2009, 11:59
Posts: 17
Encik mraj, berapa pulak rege motor Z1000 ni ??

_________________
Success is only chosen by few.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mengidam Motor
PostPosted: 19 Jan 2010, 21:30 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
memang cantik... pagi tadi pergi westport distripark nampak banyak motor honda CBR1000RR dalam sangkar baru turun kapal. ferrari ada 2 bijik....kuning satu merah satu....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mengidam Motor
PostPosted: 19 Jan 2010, 23:12 
Offline

Joined: 13 Jan 2010, 11:59
Posts: 6
Z1000 nih masuk dalam keluarga "naked bike". Kalau Honda ada CB1000R & CB1300 yang mana harga dalam lingkungan RM93k. Kawasaki plak ada Z750 harga RM59k dan Z1000 harga dalam lingkungan RM74k. En. Jazman pun minat bigbike jgk ker?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mengidam Motor
PostPosted: 24 Jun 2010, 09:55 
Offline

Joined: 03 May 2010, 11:27
Posts: 15
IMPIAN SEJAK DULU!!!

tapi oleh kerana saya anak pertama... anak dara... duit di tangan ada rm15k taim tuh..buat loan skek... kunun nak beli motor besar... berangan tak sudah... tapi bila minta izin dari emak... tak dapekkkkkkkkkkk... :cry: :cry:

maka belilah kereta.. buley mak/ abah dan adik2 yg seramai 8 org naik .. ada 2 kereta leh g jalan-jalan ramai2.. keter abah dan keter kakak sulung... maka impian terkuburlahhh...

impian tetap impian... sekarang dah bersuami.. suami naik motor... dia sudah tentulah mengidam kereta...
isteri dia plak masih mengidam motor..terbalik! :)


mana tahu.. mungkin impian boley menjadi nyata... halangan utama.. IZIN!...adeh...jem!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group