azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 18 Sep 2019, 13:34

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 01 Jul 2008, 12:21 
Offline

Joined: 26 May 2008, 13:08
Posts: 9
a'kum.sy ingin mencari rakan2 klien en aziz yg tggal di kwsan shah alam,puchong ,kelang dan subang..tujuan nyer adelah utk berkongsi pengalaman,berbincang dan sebagainya..

terutamanya pada yang sudah berjaya supaya dapat memberi perangsang dan dorongan kepada kami yang baru setahun jagung...

sekian,terima kasih

Buah cempedak diluar pagar,
ambil galah tolong jolokkan,
kami budak baru nak belajar,
kalau salah tolong tunjukkan.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 02 Jul 2008, 12:27 
Offline

Joined: 26 May 2008, 12:56
Posts: 10
Sy dari puchong,baru on da way nk ikut program ni.ok gak idea ni.dgn cara ni ahli2 forum yg baru nk ikut,dan mempunyai mslh dan sbgnya bolela brkongsi pngalaman.Contohnya,terutama skali kalau nk tau bank yg mana snang berurusan dlm area kita ke dan sebagainya..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 02 Jul 2008, 21:49 
Offline

Joined: 02 Jul 2008, 21:39
Posts: 23
OK gak idea tue... Whatever, saya duk kat Shah Alam. Tengah merangkak nak buat PL, & Kad Kredit. Alhamdullilah, semuanya success (3X)... ;) Bolehlah sekiranya Otai-Otai yang bermurah hati di luar sana tue bagi info berkaitan bank & etc... Insyallah, 'PENGARAH' di atas tue suka kat orang yang tolong-menolong... Tak gitu? ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 02 Jul 2008, 21:59 
Offline

Joined: 26 May 2008, 12:56
Posts: 10
zainal wrote:
Code:
Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya

...alaaaaa....x kan area tu jer....msyuk ler nilai, x leh ker.....sy pun berminat nak join tapi...x der geng lerr....


ala...sebenarnya boleh je nak join..dari mana pun.cuma saya rasa kalo spesifikkan area ni senang skit nak rujuk sebab kita bole tau bank2 area kita yang senang berurusan.takpela..kalo dari nilai pun mungkin dekat gak kot..mana tau orang nilai pun nak berurusan kat sini gak... 8-)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 03 Jul 2008, 21:03 
Offline

Joined: 26 May 2008, 12:56
Posts: 10
E-One wrote:
OK gak idea tue... Whatever, saya duk kat Shah Alam. Tengah merangkak nak buat PL, & Kad Kredit. Alhamdullilah, semuanya success (3X)... ;) Bolehlah sekiranya Otai-Otai yang bermurah hati di luar sana tue bagi info berkaitan bank & etc... Insyallah, 'PENGARAH' di atas tue suka kat orang yang tolong-menolong... Tak gitu? ;)


ye..ye...Insyaallah...Shah alam katne?..saya dan deen satu tempat keje.seksyen 27.bolehla besarkan lagi group ni kalo kita da ramai...dah apply personal loan katne?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 04 Jul 2008, 17:23 
Offline

Joined: 02 Jul 2008, 21:39
Posts: 23
Just-Lee wrote:
E-One wrote:
OK gak idea tue... Whatever, saya duk kat Shah Alam. Tengah merangkak nak buat PL, & Kad Kredit. Alhamdullilah, semuanya success (3X)... ;) Bolehlah sekiranya Otai-Otai yang bermurah hati di luar sana tue bagi info berkaitan bank & etc... Insyallah, 'PENGARAH' di atas tue suka kat orang yang tolong-menolong... Tak gitu? ;)


ye..ye...Insyaallah...Shah alam katne?..saya dan deen satu tempat keje.seksyen 27.bolehla besarkan lagi group ni kalo kita da ramai...dah apply personal loan katne?


Seksyen U11 Shah Alam (Bukit Bandaraya), dekat dgn Tmn Pertanian Cahaya.. Alam Megah ngan Pusat Bandar tak jauh sgt.. :lol: PL apply kat Public Bank Seksyen 15, lum tau lagi ok ke dak.. Everything semua masih 'in pogress'.. Doa-doa semua yang join Azizcfp nie berjaya... :D Sekarang ni tgh 'racun' member2x keje join pogram nie, baru semangat sikit ramai kawan yang berjaya depan mata :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 04 Jul 2008, 22:00 
Offline

Joined: 26 May 2008, 12:56
Posts: 10
oo..kat u11.dekat dgn plaza masalam kan?.okla tu ajak member2.tempat keje saya pun da ramai dah tahu pasal program ni.cuma sikit je yang dah ikut.saya pun lambat bertindak.nipun sebab dah nampak member buat.mula2 tak percaya.ingatkan program apa.sekarang ni baru hantar borang pff,tak dengar berita lagi bila appmnt dari en.aziz.xsabar dah ni.en aziz,cepat sikit ye? :) .Deen tu da settle smua.flow die dah running beberapa bulan..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 05 Jul 2008, 13:10 
Offline

Joined: 05 Jul 2008, 12:56
Posts: 4
Salam Semua...

Saya tinggal di area cheras..mengikuti program en.Aziz since early this year...Alhamdulillah...berjalan sgt2 lancar..jika tak salah saya..En Aziz akan mintak anda semua ambik BIMB credit card(bank islam)..nanti leh apply dgn saya yer.. ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 07 Jul 2008, 19:51 
Offline

Joined: 26 May 2008, 12:56
Posts: 10
zainal wrote:
Assalamualaikum..dan salam sejahtera....nampak2 semua baru2 ...tapi jgn be khuatir...semua nya akan berjalan lancar. Saya baru setahun jagung bersama en. aziz...dari bulan 6 tahun lepas 2007(dpt OD pertama). Bulan 5 lalu...baru dpt my dream car...WISH...itu pun idea yang datang dari en aziz.Ingat nak pakai kete mesia jer..maklumlah saya ni keje gomen jer...gaji ape la sgt. Tapi dgn pertolongan en aziz saya berjaya memiliki nya. Syukur Alhamdulillah. Tapi nak ceritakan bulan2 sebelum tu....Aduh!!! macam2 sakit...Alhamdulillah sekarang dpt merasakan kenikmatan model AJIT tu...So pesanan saya pada saudara2...hayati AJIT ini...Amanah/Jujur/Ikhlas/Telus...dengan berkat kesabaran..insyaAllah kita akan sama2 berjaya. Rata2 semua klein en. aziz akan dpt memaksimakan simpanan ASB dlm masa 5 tahun...so just imagine the rest...SELAMAT BERJAYA... :D


salam.wah! sorang lg da berjaya.ni yang semangat nak ikut ni..boleh bagi semangat kat kita semua..takde lagi ke rakan2 dari area terdekat ni?.mana tau bole berjumpa minum2 ptg sama2 ke..bro zainal dari mana?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 09 Jul 2008, 09:29 
Offline

Joined: 26 May 2008, 12:56
Posts: 10
insyaalllah kalo turun bole TT.Tapi kat sini saya ada kawan sekerja dari N.9 gak.die ulang alik g keje hari2 dari sana.die pun pelanggan En. aziz.Mungkin bro zainal lagi senang jumpa dengan die...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group