azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Jun 2019, 16:42

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 07 Aug 2008, 08:56 
Offline

Joined: 26 May 2008, 12:56
Posts: 10
Nizam wrote:
Salam,

Saya duk Sri Kembangan. Baru join kursus bulan 5 hari tue...tgh dlm proses menyediakan platform..


dekat tu.saya pun sebenarnya baru on da way siapkan OD.Saya ada masalh sikit tapi saya yakin dapat diselesaikan.Yang penting kita kena berusaha dan yakin.

" Bukan Senang nak senang & bukan susah nak susah". Yang Pasti kita kena usaha tanpa jemu... :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 14 Aug 2008, 01:51 
Offline

Joined: 14 Aug 2008, 01:41
Posts: 2
salam semua,
saya baru jadi klien en aziz, perjumpaan pertama pada 9 Ogos lepas. Alhamdullillah step pertama iaitu PL dari B Rakyat dah selesai. Besok akan tukar dr buku asb kepada sijil dan akan mohon OD/ASB esok hari. Doakan kejayaan saya.. Selamat berjaya buat semua rakan yang berjuang untuk kebebasan kewangan. Adios :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 15 Aug 2008, 01:22 
Offline

Joined: 14 Aug 2008, 01:41
Posts: 2
Salam semua..
Alhamdulillah perancangan hari ini berjalan dengan baik sekali. Saya dah apply OD/ASB, OCBC Power Credit dan Al Rajhi Charge Card -I. Insyaallah saya menjangkakan platform OD dan Supplement akan dapat berfungsi sebulan lagi. TQVM buat abg aziz n kak lin. :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 15 Aug 2008, 18:40 
Offline

Joined: 15 Aug 2008, 18:37
Posts: 39
Assalamualaikum.
Saya + wife dah start join program en.aziz ni last July.
Skrg tgh nak buat sjil ASB then tukar ke OD RHB.
dah apply OCBC power credit, BSN Al-Aiman, Bank Islam utk supplement.
tgh carik branch Al-Rajhi yang senang nak apply charge card ni.
boleh sape2 rekemen? saya stay kat seremban ni..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 11 Sep 2008, 22:34 
Offline

Joined: 26 May 2008, 13:08
Posts: 9
rasernyer kt seremban x ader al rajhi bank...
-rakan den dah pueh carik kt somban tu... :roll:
tp kalu area selangor ni ader smpai 3 branch.. :arrow: SHAH ALAM,KELANG,PUCHONG....
OCBC kt somban mgkin ader chance.. :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 15 Sep 2008, 12:02 
Offline

Joined: 15 Aug 2008, 18:37
Posts: 39
:o ko kat seremban ke Deen?
dah bper lama dalam plan ni?adalar member..

OCBC dah reject.nak apply sekali lagi.Hampehh.. :cry:
Al-rajhi dgr ada kat Cheras. try apply kat situ. :idea:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 16 Sep 2008, 21:57 
Offline

Joined: 21 Jul 2008, 22:12
Posts: 11
salam semua klient AZIZ cfp.......

kepada klient Aziz CFP yang otai2 dok kat KUANTAN SAHAJA...
ada dok yang doh berjaya saving di ASB above 50K? @ yang doh guna platform HSBC HomeSmart ke? @ yang dah 2 tahun jadi klien Aziz CFP
Kwn nok ajok minum sambil berborak2 pasal ni.. Kwn ni klient Aziz CFP yg baru nok merangkok.. Tq BRO!!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 20 Sep 2008, 00:40 
Offline

Joined: 15 Sep 2008, 18:52
Posts: 12
ada saper2 yg dok dekat2 putrajaya tak?

sy dok presint 11 tp bukan keja gomen hehehehe
saya join bulan 6 (1st appoinment) Alhamdulillah OD dh dpt cuma nak tambah supplement

mana tau kalu bleh jumpa hujung minggu sembang2 tukar2 pendapat
disamping tu dpt tambah kenalan
benda2 eok ni patut disebarkan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 23 Sep 2008, 19:56 
Offline

Joined: 26 May 2008, 13:08
Posts: 9
alang2 dah kat putra jaya tu, TT terus ler dgn en aziz... :D hihihi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Area Shah Alam,Puchong,klang, dan subang jaya...
PostPosted: 15 Mar 2010, 03:11 
Offline

Joined: 25 Jan 2010, 15:51
Posts: 3
Saya nak tumpang jugak lah..sesipa klien abg aziz yg dah go tru process beli rumah pertama dengan
abg aziz, boleh lah sharekan. Bolehlah tinggal no tepon disini...TQ


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group