azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Jun 2019, 17:07

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: NAK TANYE
PostPosted: 05 Oct 2009, 16:39 
Offline

Joined: 05 Oct 2009, 16:29
Posts: 5
askum semua n en aziz

saya nak bertanye,saya dah g bengkel en aziz pd 4okt09 baru ni,dan dah antor borang PFF tu.
dalam borang tu adalah tafsiran saya sahaja,tp semasa saya jumpe kak lin dia kata lebih baik buat tafsiran bersama isteri lg banyak leh bt simpanan.isteri saya bergaji kecil basic rm900 n kasar rm1400 adakah beliau boleh mohon mana2 cc,itu yang saya mushkil en aziz.klu isteri saya bole apply cc jadi sy nak ajak sekali masa jumpe en aziz nanti,bole ke?

harap en aziz komen.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 09 Oct 2009, 14:54 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
cubajaya wrote:
askum semua n en aziz

saya nak bertanye,saya dah g bengkel en aziz pd 4okt09 baru ni,dan dah antor borang PFF tu.
dalam borang tu adalah tafsiran saya sahaja,tp semasa saya jumpe kak lin dia kata lebih baik buat tafsiran bersama isteri lg banyak leh bt simpanan.isteri saya bergaji kecil basic rm900 n kasar rm1400 adakah beliau boleh mohon mana2 cc,itu yang saya mushkil en aziz.klu isteri saya bole apply cc jadi sy nak ajak sekali masa jumpe en aziz nanti,bole ke?

harap en aziz komen.


salam...
ada 2 pilihan yang bleh dibuat
1) sama ada nak buat secara individu
2) buat secara bersama.

keuntungan lebih kepada berdua lah coz simpanan boleh di himpun bersama..
pasal cc tu bleh try dahulu..jgn mudah mengalah sebelum cuba..

apa pun try email kepada en aziz.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 14 Oct 2009, 19:05 
Offline

Joined: 14 Jun 2009, 23:29
Posts: 65
salam..

cubajaya...yette rasa better pergi bersama2. bila berdua byk input yg kita akan belajar nanti..bila berdua banyak sikit pemahaman yg kita akan dpt..mungkin ada salah sorg phm sorg lagi boleh explain.suami isteri lagi senang nak berkomunikasi..paling penting masa kita personally jumpa ngan En Aziz baik pergi bersama2. Berdasarkan pengalaman sendiri..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 14 Dec 2009, 10:12 
Offline

Joined: 14 Dec 2009, 10:08
Posts: 3
berdua lebih baikk..... :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 16 Dec 2009, 20:15 
Offline

Joined: 24 Mar 2009, 10:10
Posts: 36
apa apa hal pun berdua lebih baik.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 20 Dec 2009, 23:45 
Offline

Joined: 24 Jun 2009, 20:32
Posts: 14
baik punyer :ugeek:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 11 Mar 2010, 15:28 
Offline

Joined: 07 Feb 2010, 13:07
Posts: 4
askum,

sye ade msalah utk menghadiri 1st appointment utk mbayar 850

ade sesape bleh bg solution??

tarikh 1st appointment dh dtetapkn...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 11 Mar 2010, 23:55 
Offline

Joined: 09 Mar 2010, 22:17
Posts: 17
Salam Lampu,

dah dpt date 1st appoinment...seboleh mungkin jgn dilepaskan peluang tu...(krn msh ramai yg tgh beratur pjg menanti tuk dptka date appoinment) Cuba usahakan tuk dptkan 850 tu....

selamat maju jaya....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 12 Mar 2010, 19:37 
Offline

Joined: 23 Mar 2009, 19:13
Posts: 27
Salam,

Jgn lepaskan peluang.Cuba usahakan. Mmg berbaloi.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 16 Mar 2010, 21:33 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
bayaran service tu mmg kena bayar..

klu lampu dah ada OD mybe leh bayar pakai OD..
tapi biasanya 1st opoimnt tak ader lagi OD..

so mmg kena bayar..tak ada jalan short cut tuk free


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group