azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 18 Sep 2019, 13:48

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 17 Mar 2010, 11:34 
Offline

Joined: 19 Jun 2009, 14:52
Posts: 38
betul3.... memang nampak macam mahal rm850 tu. tapi if you want something yang bagus & proven-effective, of course you have to pay more.

no offense, but try to figure this out - why do we have to pay more for Estima (saya guna since ramai dalam forum nie yang bercadang nak beli Estima, heheheheh!) compared to Exora / Alza?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 19 Mar 2010, 02:16 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
ham_ieza wrote:
betul3.... memang nampak macam mahal rm850 tu. tapi if you want something yang bagus & proven-effective, of course you have to pay more.

no offense, but try to figure this out - why do we have to pay more for Estima (saya guna since ramai dalam forum nie yang bercadang nak beli Estima, heheheheh!) compared to Exora / Alza?


salam ham_ieza..
hehehe dah maju pakai estima..pakai estima nie prestij dia lebih ckit dr exora..
lepas nie ramai anak buat en aziz nak try alphart lak..heheh


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 11 May 2010, 14:20 
Offline

Joined: 11 May 2010, 14:05
Posts: 3
Salam, saya baru 1st time kat forum ni, NAK TANYE...macam mana nak buat 1st appointment ye?? saya dah hadir bengkel hujung tahun lepas..dah dapat pun appointment aritu tapi lepaskan..nyesal nye..sebab takde cash nak bayor rm850.00...sekarang dah ready tapi belum ada greenlight nak buat appointment dari aziz fp..dah emel dan sms...ada sesiapa buleh tolong...saya dan suami nak cepat2 ikut program ni...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 12 May 2010, 09:50 
Offline

Joined: 15 Mar 2010, 14:52
Posts: 26
dellna,

You tak hadir tahun lepas tuh, you ada tak inform En Aziz/Kak Lin sebb2 tak dapat nak datang appointment?
Kalau ya, tak da masalah mungkin akan dipanggil sooner or later.

Tapi.. kalau you tak inform drang atas ketidak hadiran you, dengan kate lain ' you simply didn't show up' maka kemungkinan you dah disenarai hitamkan oleh En Aziz.

Kalau ini berlaku, you boleh terus cube contact drang, but it's all up to En Aziz.

my 2cent


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 12 May 2010, 22:36 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
dellna wrote:
Salam, saya baru 1st time kat forum ni, NAK TANYE...macam mana nak buat 1st appointment ye?? saya dah hadir bengkel hujung tahun lepas..dah dapat pun appointment aritu tapi lepaskan..nyesal nye..sebab takde cash nak bayor rm850.00...sekarang dah ready tapi belum ada greenlight nak buat appointment dari aziz fp..dah emel dan sms...ada sesiapa buleh tolong...saya dan suami nak cepat2 ikut program ni...


Salam.. hnya nk bkongsi..
Rasanya klw saudara ada inform pd en.aziz KENAPA/ ALASAN x leh hdir msa 1st appoinment dlu mayb en.aziz dh bg date lain/ leh ptimbangkn utk terima saudara sbg clientnya skrg. Appoinment saudara tu bergantung pd kehendaknya (en.aziz). Sbb en.aziz ada kt, ssiapa yg tdk dpt hdir pd appoinment yg tlh dttpkn x kn dpt tarikh lain mlainkn dgn alasan yg kkuh. Msalah saudara tu sma mcm yg kami pnh hadapi msa mula2 kami nk joint program ni, tp kami nekad utk adakan juga rm850 tu. X kira dr mna dtangnya, sbbb kami x mahu lepaskn peluang terbaik ni. Wlw pn sehingga ke hari ini (stlh 7 bln) bru kami menghadap smula en.aziz & the team & alhamdulillah baru selesai appoinment OD pd bln 17/4 lepas & nk msuk saving bln yg ke-2.
Wlw apapn, cubalah yg terbaik. Trylah apa yg tdaya. "Klw dh rezeki x kmna". Nk follow program ni x leh nk cpt2...prlu ada ksabaran thp TERTINGGI. Klw x, matlamat x leh capai...
Bukan senang nk senang, tp senang nk susah.
Sekian.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 14 May 2010, 22:19 
Offline

Joined: 02 Jan 2010, 16:29
Posts: 8
saya nak tanya gak...boleh kah duit perbelanjaan yang ditetapkan oleh EN aziz contohnya sebanyak RM 2000.00 kita keluarkan sedikit demi sedikit daripada OD...namun pengeluaran itu tidak sekali2 melebihi apa yang telah ditetapkan oleh En aziz?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 16 May 2010, 19:22 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
qdin wrote:
saya nak tanya gak...boleh kah duit perbelanjaan yang ditetapkan oleh EN aziz contohnya sebanyak RM 2000.00 kita keluarkan sedikit demi sedikit daripada OD...namun pengeluaran itu tidak sekali2 melebihi apa yang telah ditetapkan oleh En aziz?


Saudara, en.aziz kata kluarkn SEKETUL. Hnya nk berkongsi,..
Mcm kami ada cara kami sndiri dlm menguruskan expenses yg telah diberikn. Lps kluarkn duit belanja kami terus masukkn ke dlm Currency Note Album yg bleh didapati di kdai2 stationary. kami terus agih2kn mengikut apa yg dsenaraikn dlm CD utk expenses kami. Bila kami buat cara seperti itu senang nk lihat cara perbelanjaan kami..sambil listkn segala perbelanjaan dlm buku 555. Bila duit makin susut kami akn berhati2 utk perbelanjaan sterusnya. Alhamdulillah, cara tersebut berkesan.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 17 May 2010, 22:18 
Offline

Joined: 02 Jan 2010, 16:29
Posts: 8
Saudara, en.aziz kata kluarkn SEKETUL. Hnya nk berkongsi,..
Mcm kami ada cara kami sndiri dlm menguruskan expenses yg telah diberikn. Lps kluarkn duit belanja kami terus masukkn ke dlm Currency Note Album yg bleh didapati di kdai2 stationary. kami terus agih2kn mengikut apa yg dsenaraikn dlm CD utk expenses kami. Bila kami buat cara seperti itu senang nk lihat cara perbelanjaan kami..sambil listkn segala perbelanjaan dlm buku 555. Bila duit makin susut kami akn berhati2 utk perbelanjaan sterusnya. Alhamdulillah, cara tersebut berkesan.[/quote]


salam,
hehe..mmg dari dulu lagi kita orang pun buat mcam nih..sistem sampul untuk perbelanjaan..2k ..termasuk sewa rumah, utilities, makan minum dan ptptn..tak ada masalah dari segi perbelanjaan sebulan...dan tak pernah sekali pun kami terlebih belanja dari 2k yang telah ditetapkan...namun just terpk idea tu..kononnya nak kurangkan interest OD...tapi apa pun nasihat dari En aziz telah kami terima...dan kami accept apa yang telah en aziz syorkan..IAITU KELUARKAN SEKETUL..hehehe...thanks 4 all...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 08 Jun 2010, 00:32 
Offline

Joined: 07 Feb 2010, 13:07
Posts: 4
bleh tak sye dapatkan soft copy utk model ajit..??

sbb yg lame dh terconteng...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAK TANYE
PostPosted: 11 Jun 2010, 11:28 
Offline

Joined: 17 May 2010, 11:44
Posts: 16
Salam semua..
skrang saya sedang menunggu cms1...skg dah pertengahan jun, tapi msih belum dipanggil lg...risau juger ni...x sabar2 rasanya nak jumpa en. aziz utk lihat apakah keajaiban seterusnya.... :lol:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group