azizcfpx.com
http://www.azizcfp.com/forum/

thank
http://www.azizcfp.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=9504
Page 1 of 2

Author:  cubajaya [ 12 Oct 2009, 21:40 ]
Post subject:  thank

thanks bob,mmg klu kite bt bsama saving tu akan jd banyak kan,n objektifnye pn leh lg bsr x gitu bob malaya.skrg ni bob malaya cms ke bp bole tau.n leh kongsi pglmn yg mengembirakan slps ikut model ajit ni.ape2 pn good luck :lol:

Author:  bobmalaya [ 15 Oct 2009, 13:01 ]
Post subject:  Re: thank

cubajaya wrote:
thanks bob,mmg klu kite bt bsama saving tu akan jd banyak kan,n objektifnye pn leh lg bsr x gitu bob malaya.skrg ni bob malaya cms ke bp bole tau.n leh kongsi pglmn yg mengembirakan slps ikut model ajit ni.ape2 pn good luck :lol:


salam..cubajaya
dalam forum nie mmg kita tlg2 member dlm group, bagi naik semangat..sy nie org baru jugak baru 3 bulan saving tp sy dah ikut model ajit nie dari thn lepas lagi. pengalaman bila dah saving mmg lain..dulu saya langsung tak ada saving tp setelah masuk dalam model ajit nie sy dah boleh saving rm 1***.nanti ko dah ikut program nie baru paham..janji jgn pandai2 buat sendiri..

Author:  xdeenxmukah [ 05 Dec 2009, 22:28 ]
Post subject:  Re: thank

bobmalaya wrote:
pengalaman bila dah saving mmg lain..dulu saya langsung tak ada saving tp setelah masuk dalam model ajit nie sy dah boleh saving


yepp... betul tu!! dulu keje haram takde saving.. skrg ni Alhamdulillah dlm masa 8bln aku dh ada svg 5 angka (xpenah terfikir/bermimpi pun dulu), keta dh greenlite (tinggal nak settlekan hal sampingan loan)..

apa yg PALING2 penting, baca je boleh, nak tau pun boleh, tapi JANGAN NAK MEMANDAI buat model sendiri.. jang telungkup hehe :) ni nasihat ikhlas dari seorang kawan..

sikit @ byknya saving kita tu pada saya berapa penting pasalnya?? dulu langsung takde simpanan, skrg dh ada simpanan (tetap dan berkala lak tu)

anyway.. good luck bro.. (bobmalaya - sihat tak? lama xdgr cite, sy dh cms2 kt kuching aritu)

Author:  cubajaya [ 07 Dec 2009, 08:34 ]
Post subject:  Re: betul

skrg dh ada simpanan (tetap dan berkala lak tu)

salam xdeenmukah
:D
setelah ikut model ajit ni semua benda yg kita buat kene fikir dulu baik dan buruknye,klu x perlu x payah le buat hehehe.dan 1 lg semua mengikut schedule yg dirancangkan.

rasa lega skrg ni,ade la htg yg dah settle :mrgreen:

bila nak balik semenanjung?

Author:  yette_faisir [ 07 Dec 2009, 10:20 ]
Post subject:  Re: thank

salam..

deen dah cms2..tentu best kan lama x dgr kabar...sekrg ni "org2 lama" dah sunyi kan..masing2 komited ngan ajit ni..yette pun dah jarang online. yette sekrg alhamdullilah saving dan mula senyum kalo tgk asb. so far so good. this feb yette akan cms1 pulak. pada yang baru join tu good luck jgn cepat mengalah...."bukan senang nak senang, tapi senang sangat nak susah".... :lol:

Author:  bobmalaya [ 08 Dec 2009, 12:54 ]
Post subject:  Re: thank

yette_faisir wrote:
salam..

deen dah cms2..tentu best kan lama x dgr kabar...sekrg ni "org2 lama" dah sunyi kan..masing2 komited ngan ajit ni..... :lol:


salam..
betul kata yette tu..
masuk dalam forum skrg tak semangat coz orang lama sunyi..tak nak kongsi pengalaman masing n naikkan semangat orang2 baru

Author:  papakedana2 [ 09 Dec 2009, 12:52 ]
Post subject:  Re: thank

tuan bob malaya & den mukah;

saya ingin bertanya ... sampai bila OD kita boleh bertahan? bukankah yg kita save ke ASB tu asalnya dari OD?

pening ... pening ... harap org yg dah lama buat saving smp 5 angka boleh beri sikit panduan ...


TQ

Author:  mieR [ 21 Dec 2009, 09:04 ]
Post subject:  Re: thank

smpi bile od tu ye.....

aku rase2 la od tu bertahan selagi kite buat betul2 dan ikut plan yg Sifu buat.....jangan memandai buat sendiri....aku dah buat setahun setengah dah.....OD maintain.... :D

Author:  bobmalaya [ 25 Dec 2009, 12:55 ]
Post subject:  Re: thank

mieR wrote:
smpi bile od tu ye.....

aku rase2 la od tu bertahan selagi kite buat betul2 dan ikut plan yg Sifu buat.....jangan memandai buat sendiri....aku dah buat setahun setengah dah.....OD maintain.... :D


salam.
betul cakap mier..
OD takkan abis jika kita ikut plan yang betul..jgn memandai buat sendiri n tamak..

Author:  xdeenxmukah [ 19 Feb 2010, 00:40 ]
Post subject:  Re: betul

cubajaya wrote:
...salam xdeenmukah
....bila nak balik semenanjung?


dah balik dah :lol:
kat kuantan skrg

Page 1 of 2 All times are UTC + 8 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/